Reserves

Condicions de la reserva

L’HORARI DE TANCAMENT DE L’ESTABLIMENT I LA TERRASSA, SERÀ A LES 21:30.
PREGUEM PUNTUALITAT TANT A L’HORA D’ARRIBAR, COM A L’HORA DE MARXAR, PER TAL D’OFERIR-VOS EL MILLOR DELS SERVEIS I GARANTIR EL CORRECTE COMPLIMENT DE LES MESURES ANTI COVID-19.

***US RECORDEM QUE, SEGONS LA NORMATIVA VIGENT, ES LIMITA A 4 PERSONES LES PERSONES PER TAULA, I DE 6, SI SÓN GRUP BOMBOLLA.

EL PERSONAL, OS INFORMARÀ, SI VENIU ALS TORNS DE LA TARDA, FINS QUAN PODEM PENDRE COMANDA, PER A SOPAR, JA QUE, AMB L’HORARI ESTABLERT, ESTEM MOLT CONDICIONATS. PER AIXÒ OS RECOMANEM QUE QUAN VINGUEU A ZURITO, DISFRUTEU DEL MOMENT, I EN CAS DE NO PODER SOPAR AQUÍ, OS EL PREPARAREM PER EMPORTAR A CASA, PERQUÉ, POGUEU CONTINUAR AL ZURITO. FAREM UNA PROMOCIÓ PER ALS QUE ESTEU A TAULA, QUE SI OS EMPORTEU EL SOPAR, PER CADA 10€, REGALAREM UNA CERVESA PER EMPORTAR (HAUREU DE FER LA COMANDA A LA MATEIXA TAULA ABANS DE LES 20:45H).

AIXÍ MATEIX, US RECORDEM TAMBÉ QUE L’HORARI DE TANCAMENT DE BARS I RESTAURANTS HA DE SER COM A MÀXIM A LA 21:30 I QUE A PARTIR DE LES 21:00 NO PODEM ADMETRE NOUS CLIENTS.
AGRAÏM LA VOSTRA COMPRENSIÓ, EN AQUESTS MOMENTS, MIREM DE FER-HO LO MILLOR POSSIBLE, PER A TOTS VOSALTRES I PODER CONTINUAR EN FUNCIONAMENT.

Les reserves de taula tenen un cost de 10 € per cada taula. Aquests diners, pagats en concepte de reserva, seran descomptats, de l’import total de lo que consumiu al Zurito Terrassa, és a dir, que no els perdeu. La consumició mínima que heu de fer és de 10 euros. Si consumiu menys de 10 euros, no es retornarà la diferència. És com si fos un pagament a compte.

Heu de ser puntuals. Teniu un màxim de 15 minuts. Si trigueu més de 15 minuts perdreu la reserva, i els diners.

El temps que podeu estar a la taula, és el temps que heu reservat, i preguem que tingueu màxima puntualitat, tant a l’hora d’arribar com a l’hora de marxar. Tingueu aquest punt molt en compte. Si voleu reservar 2 torns… els podeu reservar.

Els pagaments es fan a través de targeta, paypal o en efectiu al restaurant.

En cas de que entris i paguis amb un mòbil, si veus que no apareix pagament amb targeta, quan arribis a la pantalla de paypal, clica a crear cuenta i apareixerà la pantalla per pagar amb targeta. (no fa falta que creis cap compte a paypal – és un pas intermig.)

Per evitar problemes, doneu-vos d’alta al sistema, així tindreu un historial i un detall de les reserves realitzades. Us podeu donar d’alta aquí.

Scroll to Top